Escola Pia Granollers
Inscripció a activitats
MIGDIA (DINAR) ESPORÀDIC - CURS 2023-2024
 
L'Escola Pia Granollers us ofereix la possibilitat de contractar el servei de migdia (dinar) de forma esporàdica. S'acceptaran reserves pel mateix dia fins a les 09.30h. del matí.


                                                                                                                               


INSCRIPCIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS - CURS 2023-24
 
EL PAGAMENT DE L'INSCRIPCIÓ CAL REALITZAR-LO DESPRÉS D'HAVER FET LA INSCRIPCIÓ A L'ACTIVITAT EXTRAESCOLAR, CULTURAL O ESPORTIVA EN EL FORMULARI QUE TROBAREU A: https://forms.gle/3Mf1V4sZExib99Tt9 INSCRIPCIÓ OBERTA - CONSULTEU DISPONIBILITAT S'acceptaran inscripcions fora de termini fins omplir les places disponibles per a cada grup ja existent.


+Informació                                                                                                             


RESERVA PORTES OBERTES FAMÍLIES - ESPAI MIGDIA
 
Obrim les portes de l'Espai Migdia de l'Escola a les famílies interessades en conèixer de primera mà el funcionament d'aquest servei. La visita inclourà una breu passejada guiada per les instal·lacions i, tot seguit, el dinar, que compartirem durant un dels torns de menjador amb una de les persones responsables de l'espai migdia. Per poder donar l'oportunitat a participar al major nombre de famílies, només es permetrà una persona per família i dia sol·licitant. el màxim de persones per dia és de 4. L'hora d'inici de la visita serà a les 13.30h. del dia escollit en el calendari. S'ACCEPTARAN INSCRIPCIONS FINS A 48 ABANS DE LA DATA ESCOLLIDA.


+Informació                                                                                                             


VOLEIBOL - ESTADA CALONGE JUNY 2024
 
PAGAMENT d'inscripció a l'Estada d'esport i convivència amb els grups de Mini-Voleibol de l'Escola Pia Granollers del 14 al 16 de juny de 2024 a les instal·lacions de La Sènia Cala Gogo Internacional a Calonge. El període de pagament és del 28 de març al 14 d'abril. En el cas d'haver de fer un segon pagament, aquest cal realitzar-lo abans del 10 de maig de 2024.


                                                                                                                               


© Escola Pia de Catalunya